RoseArt Dekoráció

Úristen, eljegyeztek!

Úristen, eljegyeztek

Először is engedd meg, hogy gratuláljak, másodsorban pedig üdvözöllek az esküvők világában!

Hidd el, az elkövetkező pár hónap csupa izgalommal, boldogsággal fog eltelni. Na jó, lesz egy kis aggódás is, lehet csalódás is. Ezért is fontos, hogy mindig tudd, hogy mit akarsz, és mi az elképzelésed. Tele vagy kérdésekkel? Segítünk. 😊

Végre elérkezett a pillanat, amire vártál. De merre induljak el, mivel kezdjem a szervezkedést?

Hiába néztél végig számtalan esküvői filmet, egyik sem tudott felkészíteni arra, ami most következik. Hidd el, teljesen más ezt megélni.

Segítségül összeállítottunk egy feladatlistát. Nincs szigorú sorrend, élvezd ki életednek ezt a rövid időszakát.

Ezt a listát, Neked készítettük, kedves Menyasszony, de ne felejtsd el, hogy hamarosan egységet alkottok pároddal, a vőlegényeddel! Érdemes már most elkezdeni közösen tervezni, megosztani az ötleteket és együtt dönteni.

Úristen, Eljegyeztek! Menyasszonyi feladatlista
Menyasszonyi feladatlista

Értesítsd a szülőket

A testvéreket és a legjobb barátokat. Mondd el nekik személyesen az örömhírt, és mutasd meg a gyűrűdet.

Tegyél fel egy gyűrűs selfiet

Egy kép többet ér ezer szónál, ugye? Ha készen állsz megosztani a világgal, nyisd meg az Instagramot, és tölts fel egy édes képet, esetleg – ha készült – rövid videót.

Eljegyzési party

Hívd el a legjobb barátaidat, a családodat és ünnepeljétek meg ezt a különleges eseményt. Ha szeretnéd, ebben is tudunk segíteni!

Végy egy mély levegőt!

Ne ugorj bele rögtön az esküvő szervezésébe! Élvezd a pillanatot, hagyj magadnak egy-két hetet, éld át a jegyességet. Bízz bennünk, lesz bőven időd a szervezésre.

Gondold ki az időpontot

Minden szempont figyelembevételével gondold végig a lehetséges dátumokat. Kötheted a megismerkedésetekhez, egy számodra kedves eseményhez, ünnephez, családi hagyományhoz.

Határozd meg az esküvő méretét

Mindig a saját preferenciádat tartsd szem előtt, de vedd figyelembe a család véleményét is.

Esküvői helyszín kiválasztása

Ne feledd: addig nem tudsz időpontot foglalni, amíg meg nem találod az álomhelyszínt. Minden foglalás előtt, kérj részletes árajánlatot, információt, esetleg véleményt a kiszemelt helyszínről.

Költségvetés, azaz „Love és Lóvé”

Sajnos, mint mindenhol, az esküvőknél is a pénz beszél. Ezért fontos, hogy előre meghatározzátok, mennyit szántok a Nagy Napra. A viták elkerülése végett beszéljétek meg, hogy szeretnétek-e, hogy a szülők beszálljanak-e a költségvetésbe (ha esetleg felajánlanák).

Nézz esküvői filmeket

Rendezz egy klasszikus esküvői filmes maratont. Ezekből a filmekből is rengeteg ötletet gyűjthetsz. “Álljon meg a nászmenet”, “Örömapa”, “Bazi nagy görög lagzi”, “Boldogító talán”, “27 idegen igen”, “A koszorúslányok” csak, hogy néhányat említsek a kedvenceink közül.

Inspirálódj a magazinunkból

Az összes bejegyzésünket Neked készítjük. Ötletelj, inspirálódj és kérdezz nyugodtan. A cikk folytatódik az ajánlás után!

Legtöbbet olvasott cikkeink a RoseArt Magazinból:

2019 esküvői és rendezvény trendek, ötletek, inspirációk
Miért válasszunk a rendezvényünkre chiavari széket?
Legyen egyedi az esküvői meghívód

Eljegyzési fotózás

Jó ötlet, ha szeretnéd professzionális fotókon megörökíteni ezt az eseményt. Ezeket a képeket később fel tudod használni a meghívóhoz, az esküvői honlaphoz, köszönetajándékokhoz és a dekorációhoz.

Készíts egy esküvői honlapot

Ahol megtalálható minden információ rólatok és az esküvőről, így könnyedén tájékoztathatod a násznépet, illetve visszajelzést is kaphatsz tőlük, kinek a megjelenésére számíthatsz majd az esküvőn. Facebook csoportot is létrelehet hozni, de úgy gondoljuk 2020-ban ez már elég snassz.

Gyűjts inspirációkat

Hozz létre egy Pinterest fiókot, mentsd el a fényképeket Instagram-on, vagy hozz létre egy mappát a számítógépeden, ahol egy helyen meg tudod nézni a kedvenc esküvői képeidet. Legyen saját esküvőterveződ, hidd el megkönnyíti a mindennapjaidat.

Keress meg egy esküvőszervezőt, foglald le a szolgáltatókat.

Két lehetőséged van, vagy időt, energiát nem sajnálva magadnak kutatod fel az összes szolgáltatót, vagy esküvőszervezőt fogadsz, aki az elképzeléseid alapján összegyűjti a számodra tökéletes szolgáltatókat. A különböző esküvő kiállítások, fórumok sokat segítenek, hogy mielőbb megtaláld a legmegfelelőbb szolgáltatókat, de itt vagyunk Neked mi is segítségül. Bátran keress minket!

Álmaid ruhája

Addig keresd, amíg nem érzed azt a bizonyos varázsütést: “Igen, ez az, ezt a ruhát akarom!” Érdemes figyelni a különböző divattervezők kreációit is, valamint elképzeléseid alapján le is varrathatod a RUHÁT.

Leány-és legénybúcsú

Írd össze kiket szeretnél meghívni, és bízd a szervezést a legjobb barátodra.

Relax

Csináljatok valamit, csak ketten: Minigolf, bowling, korcsolyázás, kirándulás, strandolás – bármit, ami feltölt benneteket. Az esküvő szervezése stresszes is lehet, ezért próbáld meg mindig megtalálni a humort a dolgokban, folytasd újult erővel, és mindig emlékezz arra, hogy igen, megéri!

Megosztás

Kapcsolódó bejegyzések

Esküvő a vírus árnyékában RoseArt Dekoráció

Esküvő a vírus árnyékában

2020. Nem egy szokványos év, főleg az esküvők tekintetében. Csak kapkodjuk a fejünket az aktuális híreket figyelve, és ránk száll a bizonytalanság: Halasszuk el a nagy napot? Tartsuk meg kis családi körben? Jövőre jobb lesz, legyen inkább akkor?

RoseArt Szülinapi - meglepi buli

Szülinapi meglepi buli – amitől igazán ütős lesz

Míg egyesek visszafogott családi születésnapról álmodnak, addig mások haveri körben képzelik el az eseményt, és legszívesebben kirúgnák a ház oldalát. Akármelyikről legyen szó, fel van adva a lecke a szervezőnek.

Legénybúcsú – avagy mitől döglik a vőlegény

Legénybúcsú – avagy mitől döglik a vőlegény

A klasszikus felállás szerint a vőlegény tanújának a feladata a legénybúcsú megszervezése. De mi történik akkor, ha bizonytalanság miatt nem sikerül megugrania a feladatot, nincs egy jó ötlete, vagy kitör rajta a frász? Ezt a témát járom most körbe. Érdemes tovább olvasnod pláne, ha te is tanú vagy.

Mitől lesz tökéletes az esküvő?

Talán az eljegyzés okozta izgalmak vagy a közös jövőről szőtt ábrándok teszik, de mind megtapasztalják az előzetes tervezés nehézségeit. Míg egyesek örömmámorban úszva vetik bele magukat az esküvőszervezésbe, addig másokon kitörhet a családtagok és a barátok által sem enyhíthető ara-para. De ez így van jól.