RoseArt Dekoráció

Miért válasszunk a rendezvényünkre chiavari széket?

Nézzük a tíz legjobb okot, ami meggyőzhet minket:

Minden elfogultság nélkül állíthatom, hogy a Chiavari szék tökéletes választás esküvőre és rendezvényre egyaránt, függetlenül a stílustól vagy a témától.

Miért válassz chiavari széket az esküvődre?
Miért válassz chiavari széket az esküvődre?

10. Tiszta stílus, modern elegancia és kifinomultság jellemzi. 

A kevesebb több. Ez különösen igaz a chiavari székekre. Egyszerűségében rejlik nagyszerűsége.

9. Lenyűgözőnek tűnik székszoknyák vagy kiegészítők nélkül is.

A Chiavari székek tökéletes alapot adnak ahhoz, hogy a díszítés teljesen új szintre emelkedjen. Ideális összetevője a dekorációnak, amely nem igényel javítást vagy további hangsúlyozást.

8. Ideális forma a korlátlan kreativitáshoz.

Ha hangsúlyosabbá szeretnénk tenni a dekorációt, ehhez tökéletes alapot ad a chiavari szék. Kiegészíthetjük szatén vagy organza szalagokkal, virágokkal, ékszerekkel, prémmel. A képzeletünk szárnyakat kaphat, hiszen nincsenek szabályok, csak a kreativitás létezik.

7. Különböző színekben bérelhetőek, amelyek kiegészítik a rendezvény stílusát, témáját.

Színei a fehér, ezüst, arany, mahagóni, fekete. Fehér chiavari székek: milyen menyasszony nem álmodik fehér esküvőről? Az arany változat hagyományos és széles körben népszerű választás. Az ezüst chiavari székek a közelmúltban rendkívül vonzó színnek bizonyultak az esküvőkön, különösen a szabadtéri rendezvényeken, az ezüst természetes fényben ragyog. A mahagóni chiavari székekre is növekszik a kereslet. A valódi mahagóni chiavari időtlen és klasszikus minőséggel rendelkezik. A fekete chiavari székeket nehezebb megtalálni, kevesen foglalkoznak a bérlésükkel, hiszen nem túl népszerű színválasztás. Ugyanakkor a fekete nagyon jól mutat mind formális, mind informális rendezvényeken, nagyon ízléses ünnepségekre.Lenyűgöző hatást érhetünk el, ha egyszerűen megváltoztatjuk a párnák színét. A párnák különböző színekben érhetőek el cégünknél – fehér, ezüst, navy, bordó, a zöld és a rózsaszínű árnyalatok közül választhatnak az érdeklődök.

6. Rendkívül könnyű, de mégis masszív, stabil

A Chiavari székek nagyon könnyűek, ezért szállításuk és beállításuk is egyszerűbb. Könnyen egymásra rakhatóak és hatékonyan tárolhatók. De rendkívül tartósak is.

5. Az este végén még mindig ugyanolyan szép és esztétikus a terem, mint a rendezvény elején.

Voltál már valaha esküvői fogadáson, ahol minden csodálatos volt, de a vacsora végére, de legkésőbb hajnalra a székszoknyák lecsúsztak, vagy a szalagok leestek és a szépen elkészített teremdekoráció szétesett? A Chiavari székek egységes, rendezett képet mutatnak a kezdetektől egészen az est végéig és teljesen megszüntetik a káoszt.

4. Nyitott érzetet ad a térnek, és kiemeli az asztal dekorációját.

A chiavari székek használata frissítő és dinamikus hatást ad a térnek, hiszen a székeknek nincs zárt burkolata. Az asztal díszítést kifinomult egyensúly segítségével lehet kiemelni.

3. Elérhető áron elegáns megjelenés

Sokan úgy gondolják elérhetetlen, nehéz hozzájutni, vagy drágább a megszokott székszoknyákhoz képest. A valóság ezzel szemben: a chiavari székek igen is megfizethetőek. És ne feledd, általában egy esküvőd van, és az legyen olyan, amilyennek megálmodtad.

2. Hibátlan megjelenést ad mind a szertartás mind a fogadás helyszínének.

Van valami különleges a chiavari székek sorainak látványától egy gyönyörűen frissen vágott pázsiton egy ünnepségen vagy egy bankett-teremben. Teljesen lenyűgöző és lélegzetelállító.

1. Tökéletes … és az esküvőd is filmbe illő lesz! 

Egy olyan filmbe, ahol az emberek többsége először lát chiavari széket az esküvői dekorációban. Legyél Te az első környezetedben, aki chiavari székekkel is feledhetetlenné teszi élete nagy napját.

Megosztás

Kapcsolódó bejegyzések

Esküvő a vírus árnyékában RoseArt Dekoráció

Esküvő a vírus árnyékában

2020. Nem egy szokványos év, főleg az esküvők tekintetében. Csak kapkodjuk a fejünket az aktuális híreket figyelve, és ránk száll a bizonytalanság: Halasszuk el a nagy napot? Tartsuk meg kis családi körben? Jövőre jobb lesz, legyen inkább akkor?

RoseArt Szülinapi - meglepi buli

Szülinapi meglepi buli – amitől igazán ütős lesz

Míg egyesek visszafogott családi születésnapról álmodnak, addig mások haveri körben képzelik el az eseményt, és legszívesebben kirúgnák a ház oldalát. Akármelyikről legyen szó, fel van adva a lecke a szervezőnek.

Legénybúcsú – avagy mitől döglik a vőlegény

Legénybúcsú – avagy mitől döglik a vőlegény

A klasszikus felállás szerint a vőlegény tanújának a feladata a legénybúcsú megszervezése. De mi történik akkor, ha bizonytalanság miatt nem sikerül megugrania a feladatot, nincs egy jó ötlete, vagy kitör rajta a frász? Ezt a témát járom most körbe. Érdemes tovább olvasnod pláne, ha te is tanú vagy.

Mitől lesz tökéletes az esküvő?

Talán az eljegyzés okozta izgalmak vagy a közös jövőről szőtt ábrándok teszik, de mind megtapasztalják az előzetes tervezés nehézségeit. Míg egyesek örömmámorban úszva vetik bele magukat az esküvőszervezésbe, addig másokon kitörhet a családtagok és a barátok által sem enyhíthető ara-para. De ez így van jól.