RoseArt Dekoráció

Esküvői meghívók, ültető- és menükártyák

Adjátok át az elkészített meghívótokat elégedetten és büszkén!

Legyen az egyszerű, vagy exkluzív, mi megvalósítjuk gyorsan és pontosan

A meghívó nem csak információt tartalmaz a nagy napról, hanem kifejez Benneteket, és megmutatja, milyen lesz az esküvőtök.

Ahhoz, hogy örömteli legyen a meghívó átadása, tökéletes meghívót kell készítenünk.

Az elvárt végeredményt megelőzi a grafikai tervezés, a próbanyomtatás és a gyártás, de először is az alapötlet kitalálása. Választhatsz a már elkészített meghívók közül, vagy használhatod inspirációként is. Meghívóinkat bármilyen mintával, logóval vagy grafikai motívummal, vagy esetleg a saját fényképetekkel is kérhetitek. Úgy gondoljuk, és a visszajelzések is ezt bizonyítják, hogy legyen bármilyen vad az elképzelésetek, vagy egyszerű az alapötlet, mindent meg tudunk szerkeszteni és le tudunk gyártani, úgy, hogy a végeredmény profi, és számotokra tökéletes legyen.

Első az alapötlet

Kezdjük az első lépéssel, az alapötlet kitalálásával, a meghívó kiválasztásával. Az első kérdés, milyen méretű meghívót szeretnénk. Hosszú keskeny? Kocka alakú? Normál méretű? Következő fontos kérdés: Egyoldalas, kétoldalas vagy szétnyitható négyoldalas meghívót szeretnétek?

Második a háttér

Egyszerű, vagy speciális lapra szeretnénk nyomtatni a meghívót? Ha egyszerű papírt használunk, egyszínű, vagy több színű hátteret szeretnénk? Ahogy a háttér a designt, úgy a grafikai elképzelés is meghatározhatja a hátterünket. Fontos a harmónia, hogy szép legyen a kész meghívó!

Harmadik a design

Ne ijedjetek meg, ha nincs ötletetek, ez a mi dolgunk. Ha van elképzelésetek, legyen az idézet, szöveg, díszítő motívumok, képek, esetleg logó, akkor küldjétek át, és megvalósítjuk! Ne feledjétek: A formavilág alapját adja a hozzátok és az esküvőtökhöz illő betűtípus is.

Negyedik az elkészítés

Többszöri ellenőrzést követően, ha késznek nyílvánítjuk a meghívót, akkor jön a próbanyomtatás, amit el is postázunk nektek, így a kezetekben foghatjátok. Ezután még szerkeszthetjük, mielőtt nyomtatásba küldenénk a teljes anyagot. A pontos darabszámot a végleges nyomtatás előtt kérjük.
[PFG id=943]

Miért válassz minket?

Nincs meglepetés!

A közösen véglegesített meghívó grafikáit előszőr próba nyomtatásra küldjük és kipostázzuk, hogy a kezetekben foghassátok.

Számunkra ti vagytok a fontosak!

Még a próbanyomtatás után is szerkeszthetjük a meghívótokat. Szeretnénk, hogy a kész meghívót elégedetten vegyétek át, boldogan és büszkén adjátok át a meghívottaknak.

Nincs rejtett költség!

Az árlistánk egyszerű és átlátható! Egyszeri szerkesztési díjat számolunk, ami tartalmazza a korlátlan szerkesztést, próbanyomtatás és postázási díjat. Sőt, ha kéritek, ezért az árért elkészítjük ugyanolyan grafikával az ültető és menükártyáitokat is!

Árlistánk egyszerű és átlátható

Megrendeléskor egyszeri 6900 forint szerkesztési díjat számolunk fel. Ha meghívót és ültetőkártyát is kérsz, akkor csak egyszer kell fizetni szerkesztési díjat. Az árak bruttó árak, az áfát tartalmazzák.

Miért válassz minket?

Utolsó pillanatban?

Elvitte a kiscica a meghívóitokat? Először is semmi pánik! Soron kívül, gyorsan és precízen elkészítjük álmaitok meghívóját!

Egyedi meghívók!

A szép az ami érdek nélkül tetszik. Minden embernek és párnak tetszhet más, így a sablon meghívóktól eltérően mi egyéni és egyedi meghívókat készítünk, ugyanazon az áron.

Ár-érték arány!

Úgy gondoljuk, egy olyan ár-érték arányt képviselünk, ami közelébe sem ér az egyedi, minőségi meghívók áraihoz és túlszárnyalja az egyéni megrendelés alapján készített minőséget is.

Vélemények a meghívókról

Nagyon tetszik - bár el fogultak vagyunk 😂😂😂 de a meló helyemre is be vittem és kb "huuuu de gyönyörű huuuu ezt ki és hogyan?? Huuu ilyet még soha nem láttunk - le fényképezhetjuk 😂😂😂hatalmas sikere van ☺️☺️
Visszajelzés RoseArt Meghívó Johanna
Johanna
Meghívó
Egyelőre gyűjtjük a csoda munkátok után az elismerést, de nagyon örülök h rátok találtunk! Nagyszerű veletek "dolgozni". 😋 Köszönjük szépen!
Visszajelzés RoseArt Meghívó Ágnes
Ágnes
Meghívó és ültetőkártya
Sziasztok! Megérkezett a csomag és teljesen elégedett vagyok vele! Köszönöm a sok segítséget! ☺️
Visszajelzés RoseArt Meghívó Dóri
Dóri
Meghívó

Készítsük el a meghívótokat!

[xyz-ihs snippet="Ingyenes-Probanyomtatas"]