fbpx

RoseArt Dekoráció

Dekoráció Céges Rendezvényre

Egy céges rendezvény nem csak tökéletes szórakozási lehetőséget kínál, hanem csapatépítő is egyben.

Ahhoz, hogy egy rendezvény felejthetetlen legyen, a megfelelő dekoráció és a kellékek központi szerepet játszanak.

A Cég arculatához illő dekorációt kínálunk

Mitől különleges és egyedi egy dekoráció? Ha a színek és a stílus beleillik a cég arculatába.

A rendezvény díszletének tükröznie kell azt az értékrendet, amit a cég képvisel.

Rengeteg fajta dekoráció elérhető nálunk, amivel különlegessé teheted az estét. Az elegánstól kezdve, a kötetlenebb és lazább stíluson át, a karácsonyi dekorációig mindent megtalálsz!

Rendezvényszervezés

Mitől lesz különleges egy rendezvény?

Rendezvényszervezés

Egy jó ötlet, lelkes szervező, a megfelelő szolgáltatók, és a jókedvű vendégek. Legyen szó családi vagy vállalati rendezvényről segítünk megvalósítani az elképzeléseidnek megfelelően.
Kérek ajánlatot

Dekoráció

Elegáns? Romantikus? Rusztikus? Vintage? Greenery? Minimál?

Dekoráció

Több stílus is tetszik, de nem tudsz választani? Vagy határozott elképzelésed van a rendezvény díszítéséről, de nem tudod, hogy honnan szerezhetnéd be a megfelelő eszközöket? Mi mindenben segítségedre állunk!
Kérek ajánlatot

Design

Esküvői Meghívó? Weboldal?

Design

Vállaljuk a meghívók, a menü-, az ültetőkártyàk és bármilyen egyéb kellékek grafikai tervezését és nyomtatását, továbbá elkészítjük az esküvő saját honlapját.
Kérek ajánlatot

Konzultáció

Keress minket, és segítünk!

Konzultáció

Segítünk megtaláni a hozzád és az eseményhez leginkább illő stílust. Kellékeink tárháza végtelen. Ha valamit nem találsz meg honlapunkon, keress minket és segítünk.
Kérek ajánlatot

Minden egy helyen

Asztalok, székek és minden szükséges kellék, ami egy céges bulihoz kell. Szerezd be őket egy helyről!

Legyen szó beltéri vagy kültéri céges rendezvényről biztosítjuk nektek a székeket és asztalokat, ahol kényelmesen eltölthetitek az egész estét. Nincs is jobb érzés annál, mint amikor munkatársaiddal a kötelezettségeket és feladatokat félretéve beszélgethettek egymással a munkahelyen kívül is.

Egy céges rendezvénynek erről kell szólnia. Önfeledten, boldogan és vidáman beszélgetni azokkal az emberekkel, akikkel napi szinten tartod a kapcsolatot a munkahelyen. Egy cégvezető is akkor boldog, ha látja a munkatársak közötti összhangot. A jó hangulat nélkülözhetetlen eleme a dekoráció és a komfortos székek, asztalok.

Dekoráció és Eszközbérlés

Minden céges rendezvényre biztosítani tudunk tábla asztalokat, chiavari,- bankett,- és összecsukható fehér székeket, a hozzájuk illő székszoknyával és dekorációval.

Az ültetett céges rendezvényekhez hozzátartozik a fényűző asztaldekoráció.

Több mint 10 éve foglalkozunk esküvői dekorációval. Rengeteg termet díszítettünk már fel a 0-ról és számtalan asztalra varázsoltunk olyan dekorációt, amitől minden vendégnek leesett az álla.

Nem lesz ez máshogy a ti céges rendezvényeteken sem!
Kis-, és nagyvállalati bulikra egyaránt elkészítjük a tökéletes dekorációt. Először is megbeszéljük az elképzelést.

Utána, amikor már kellő információval rendelkezünk a rendezvény nagyságáról és a helyszínről, a céges bulihoz leginkább illő elemeket mutatjuk meg neked.

Így dolgozunk mi - videók a dekorációkról