RoseArt Dekoráció

Mitől lesz tökéletes az esküvő?

A legtöbb menyasszonynak pontos elképzelései vannak az álomesküvőről. Az időpontról, a ruháról, a csokorról, a meghívóról, a zenéről, a tortáról…

Talán az eljegyzés okozta izgalmak vagy a közös jövőről szőtt ábrándok teszik, de mind megtapasztalják az előzetes tervezés nehézségeit. Míg egyesek örömmámorban úszva vetik bele magukat az esküvőszervezésbe, addig másokon kitörhet a családtagok és a barátok által sem enyhíthető ara-para. De ez így van jól.

Fontos tudnod, hogy még a legszilárdabb elképzelésekkel bíró menyasszony is elbizonytalanodhat, és a legszemérmesebb ara is magabiztossá válhat a szervezés időszakában. Természetes, hogy izgulsz, hiszen azt szeretnéd, hogy az esküvőd tökéletes legyen. Nekem az a feladatom, hogy ezt biztosítsam, és mindenben a segítségedre legyek. Felejthetetlen élmény lesz, ígérem!

Mondj igent az esküvőszervezőre! 

Az első lépések

Nekem, mint esküvőszervezőnek elsődleges feladatom, hogy meghallgassam az elképzeléseiteket és a vágyaitokat a nagy napról.

Mikorra tűztétek ki az időpontot? Milyen legyen a meghívó? Hány vendéget szeretnétek? Mekkora büdzsé áll a rendelkezésetekre?

Az első találkozás alkalmával alaposan átbeszéljük ezeket, hogy nekiláthassak a munkának. Elintézem a helyszínnel kapcsolatos kutatómunkát, felkeresem a megfelelő szolgáltatókat /virágkötő, zenész, étterem, szállásadó, sofőr/, és megírom az ajánlatokat.

A forgatókönyv

A rendezvényszervezés fontos alappillére a forgatókönyv elkészítése. Ez nemcsak a ti szempontotokból lényeges, hanem a szolgáltatókéból is.

Ebben összegzem az esküvőtök menetét, azt, hogy ki és miért lesz felelős az eseményen, hogy milyen lesz a rendezvény dekoráció, honnan rendeljük a tortát, a virágot, hol szállásoljuk el a vendégeket, mik lesznek a köszönőajándékok stb. Így rálátásotok nyílik az eseményt övező információkra. A lakodalom előtt a szolgáltatók is kapnak egy-egy példányt a forgatókönyvből.

Az összhang

A célom az, hogy minden a legnagyobb rendben legyen, és az elvárásaitoknak megfelelően történjen az esküvő előtt, alatt és után. A rendezvényszervezésen túl a beosztást is elkészítem, és ellenőrzöm, hogy rendben zajlanak-e a folyamatok /székrendelés, rendezvény dekoráció, ültetés/. Az ad hoc feladatokkal is könnyedén megbirkózom, emiatt sem kell izgulnotok. Nektek nem lesz más dolgotok, mint magatokra és egymásra, a szerelmetekre, illetve a násznépre koncentrálni. Hiszen ez lesz közös életetek első, és talán legfontosabb napja.

Ez csak néhány példa arra, hogy miben lehetek a segítségetekre gyakorlott rendezvényszervezőként. Többféle szolgáltatással állok a rendelkezésetekre.

A közeljövőben egybekeltek? Már meg is álmodtátok az esküvőt? 
Ne habozzatok mielőbb felkeresni! Az ajánlatkérés ingyenes.

Tetszett a cikk? Oszd meg a barátaiddal! Ha még többet olvasnál esküvő témában, akkor érdemes körülnézned a magazinunkban.

Megosztás

Kapcsolódó bejegyzések

Esküvő a vírus árnyékában RoseArt Dekoráció

Esküvő a vírus árnyékában

2020. Nem egy szokványos év, főleg az esküvők tekintetében. Csak kapkodjuk a fejünket az aktuális híreket figyelve, és ránk száll a bizonytalanság: Halasszuk el a nagy napot? Tartsuk meg kis családi körben? Jövőre jobb lesz, legyen inkább akkor?

RoseArt Szülinapi - meglepi buli

Szülinapi meglepi buli – amitől igazán ütős lesz

Míg egyesek visszafogott családi születésnapról álmodnak, addig mások haveri körben képzelik el az eseményt, és legszívesebben kirúgnák a ház oldalát. Akármelyikről legyen szó, fel van adva a lecke a szervezőnek.

Legénybúcsú – avagy mitől döglik a vőlegény

Legénybúcsú – avagy mitől döglik a vőlegény

A klasszikus felállás szerint a vőlegény tanújának a feladata a legénybúcsú megszervezése. De mi történik akkor, ha bizonytalanság miatt nem sikerül megugrania a feladatot, nincs egy jó ötlete, vagy kitör rajta a frász? Ezt a témát járom most körbe. Érdemes tovább olvasnod pláne, ha te is tanú vagy.

Mitől lesz tökéletes az esküvő?

Talán az eljegyzés okozta izgalmak vagy a közös jövőről szőtt ábrándok teszik, de mind megtapasztalják az előzetes tervezés nehézségeit. Míg egyesek örömmámorban úszva vetik bele magukat az esküvőszervezésbe, addig másokon kitörhet a családtagok és a barátok által sem enyhíthető ara-para. De ez így van jól.