fbpx

RoseArt Dekoráció

Szülinapi meglepi buli – amitől igazán ütős lesz

RoseArt Szülinapi - meglepi buli

Míg egyesek visszafogott családi születésnapról álmodnak, addig mások haveri körben képzelik el az eseményt, és legszívesebben kirúgnák a ház oldalát. Akármelyikről legyen szó, fel van adva a lecke a szervezőnek.

Neked kéne lebonyolítani a születésnapot, de azt sem tudod, hogyan fogj bele a szervezésbe? Pánikra semmi ok, nekünk az egész a kisujjunkban van.

Fontos az ünnepelt, de a vendégsereg is

Nem mondjuk, hogy mindenkinek meg kell felelni, de azért megpróbáljuk. Egy szülinapi meglepi buli épp annyira szól az ünnepeltről, mint a meghívottakról (és mindegy, hogy családtagokról, haverokról vagy kollégákról van szó). A cél a közös szórakozás és az élményszerzés. Egy meglepi buli akkor mondható sikeresnek, ha sok év múlva is emlegetik.

Fontos az ünnepelt, de a vendégsereg is

Meglepi buli? Az ördög a részletekben rejlik

A meghívottak listájának megírásával kezdjük, majd megálmodjuk a helyszínt és az időpontot. Persze az elején még semmi nincs kőbe vésve, de ötletelni azért nem árt. Sok minden függ az anyagiaktól: Egyedül állod a költségeket vagy a meghívottak is beszállnak? Adtok az ünnepeltnek közös ajándékot? Ezeket a kérdéseket már az elején tisztázni kell.

A következő lépés, hogy kapcsolatba lépünk a meghívottakkal. 

Konkretizáljuk az időpontot, a helyszínt és az anyagiakat. Ezek a beszélgetések azért is hasznosak, mert jó ötleteket kaphatunk a bulival kapcsolatban. A szervezésnek ebben a szakaszában még sok megválaszolatlan kérdés állhat előttünk, de hidd el, mindenre idejében választ kapunk!

Ha ezekkel is megvagyunk, kitaláljuk, mi legyen a születésnapi party témája. 

A tematikus bulik előnye, hogy komplett történet kreálható köréjük. Mindent harmóniába hozhatunk: a jelmezeket (ha a vendégek beöltöznek), a dekorációt, a tortát és az ajándékot.

Az ételek és az italok kiválasztásával folytatjuk. 

Viszonylag egyszerű a dolgunk, ha a meglepi buli egy bárban vagy egy étteremben lesz, mert akkor a menü adott. Ha külsős helyszínre szervezünk, a rendelésről nekünk kell gondoskodnunk. Kereshetünk catering céget, vagy mi magunk is beszerezhetjük az ételeket és az italokat. Ugyanekkor elintézzük a tortarendelést is.

Az ételek és az italok kiválasztásával folytatjuk. 

A következő, és egyben utolsó dolgunk a dekoráció megtervezése és a zene kiválasztása lesz. 

Figyelembe véve az ünnepelt és a vendégsereg igényeit, feldíszítjük a helyszínt a tematikus szülinaphoz illően. Gondoskodunk élőzenéről, DJ-ről, vagy lejátsszuk a kívánt tracklistet egy laptopról. Minden csak megbeszélés kérdése.

Úgy érzed, neked ez az egész nem menne egyedül? Már belekezdtél a szervezésbe, de a fejedre nőttek a feladatok?

Keress meg, és együtt szembenézünk a buliszervezés kihívásaival!

Csatlakozz követőinkhez, hogy mindig értesülhess a legújabb tartalmainkról!

Osszd meg barátaiddal

Facebook

Előző bejegyzéseink

Esküvő a vírus árnyékában RoseArt Dekoráció

Esküvő a vírus árnyékában

2020. Nem egy szokványos év, főleg az esküvők tekintetében. Csak kapkodjuk a fejünket az aktuális híreket figyelve, és ránk száll a bizonytalanság: Halasszuk el a

Mitől lesz tökéletes az esküvő?

A legtöbb menyasszonynak pontos elképzelései vannak az álomesküvőről. Az időpontról, a ruháról, a csokorról, a meghívóról, a zenéről, a tortáról… Talán az eljegyzés okozta izgalmak