RoseArt Dekoráció

Merd megálmodni, segítünk megvalósítani

A legtökéletesebb esküvői dekorációk egyediek és személyreszabottak.

Szeretünk minden esküvőre teljesen új és megismételhetetlen dekorációt alkotni.

A kreativitás a legfontosabb dolog számunkra.

Rendezvényszervezés

Mitől lesz különleges egy rendezvény? Kell hozzá egy jó ötlet, egy lelkes szervező, a megfelelő szolgáltatók, és a jókedvű vendégek. Legyen szó családi vagy vállalati rendezvényről segítünk azt a kezdetektől megvalósítani az elképzeléseidnek és igényeidnek megfelelően.

Dekoráció

Elegáns? Romantikus? Rusztikus? Vintage? Greenery? Minimál? Több stílus is tetszik, de nem tudsz választani? Vagy határozott elképzelésed van a rendezvény díszítéséről, de nem tudod, hogy honnan szerezhetnéd be a megfelelő eszközöket? Mi mindenben segítségedre állunk!

Design

Vállaljuk a meghívók, a menü-, az ültetőkártyàk és bármilyen egyéb kellékek grafikai tervezését és nyomtatását, továbbá elkészítjük az esküvő saját honlapját. A honlapon megtalálható minden információ a párról és az esküvőről így könnyedén tájékoztatjátok a násznépet, illetve visszajelzést is kaphattok tőlük, kinek a megjelenésére számíthatsz.

Konzultáció

Keress minket, és segítünk megtaláni a hozzád és az eseményhez leginkább illő stílust. Ha úgy érzed van kedved, időd, energiád, hogy saját kezűleg készítsd el a dekorációt, az alábbi palettából választhatsz. De kellékeink tárháza végtelen. Ha valamit nem találsz meg honlapunkon, keress minket és segítünk.
Csináld magad az esküvői dekorációd, minden kelléket megtalálsz nálunk

Kollekciók

Nagyon szeretjük a tematikus esküvői dekorációt, ezért is örülünk, amikor a párok vagy az érdeklődők kedvenc könyvük, történetük, korszakuk stílusát szeretnék viszontlátni esküvőjükön, rendezvényükön.

A képzelet határtalan, és mi odavagyunk a kihívásokért.

Ehhez mindenképpen szükséges személyes konzultáció, folyamatos egyeztetés és egyéni árajánlat kérés. Ha valaki egy adott színvilágot szeretne, és határozott elképzelése van arról, hogy a helyszínen mit szeretne díszítetni, de kevés az ideje, vagy csak egyszerűen a praktikumra törekszik, számára összeállítottunk négy féle kollekciót.

Kérd ingyenes katalógusunkat a részletekért!

bérelhető asztalok és chiavari székek

körasztal és chiavari székbérlés

Egyszerre modern és elegáns hatást kelt a klasszikus vonalvezetésű chiavari szék, mely fehér színben bérelhető már nálunk is.

A rendezvényekre szintén biztosítani tudunk 8-10 fős körasztalokat, a hozzáillő abrosszal több féle színben is.

Idén már ceremónia asztalt is lehet tőlünk bérelni!

röviden magunkról

“Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeteted.”

Mi ezekért a pillanatokért élünk és dolgozunk. A legszebb és legértékesebb pillanatoknak, legyen szó családi, vagy vállalati eseményről, igyekszünk személyreszabott, egyedi keretet adni.

Szeretünk újat alkotni, lépésről lépésre tervezni a megrendelővel, olykor improvizálni, és a végén megállapítani, hogy milyen szerencsések vagyunk, hogy azzal foglalkozhatunk amihez igazán értünk és amit nagyon szeretünk.

Sokszínű szakmai múlttal a hátunk mögött sokféle pályát jártunk be ennek köszönhetően tapasztalataink és rutinunk köre is széles, akár rendezvények szervezéséről vagy dekoráció tervezeséről, megvalalósításáról van szó.

Nézd végig az oldalunkat, inspirálódj, ötletelj, és keress minket bátran a megadott elérhetőségek egyikén, vagy hívj telefonon: +36(20)9975062

miért válassz minket?
azért mert:
Kérj árajánlatot