RoseArt Dekoráció

Válassz Chiavari Széket az Esküvődre!

Függetlenül az esküvő stílusától a Chiavari szék tökéletes választás! Pontos árajánlatot a helyszín és a létszám függvényében tudunk kalkulálni. Az ütött kopott, nem egyforma székek helyett válassz elegáns Chiavari széket!

Tiszta Stílus, Modern Elegancia És Kifinomultság

Az előkelő Chiavari szék elérhető áron biztosít elegáns megjelenést az esküvők világában.

Megjelenésével minden helyszínt színvonalasabbá emel, díszesebbé varázsol. Könnyen beleillik a dekorációba, legyen az klasszikus vagy extravagáns.

Egyszerűségében rejlik nagyszerűsége.

Lenyűgözőnek tűnik székszoknyák vagy kiegészítők nélkül is, de könnyen öltöztethető virággal, szalaggal, vagy különböző színű párnákkal.

Rendezvényszervezés

Mitől lesz különleges egy rendezvény?

Rendezvényszervezés

Egy jó ötlet, lelkes szervező, a megfelelő szolgáltatók, és a jókedvű vendégek. Legyen szó családi vagy vállalati rendezvényről segítünk megvalósítani az elképzeléseidnek megfelelően.
Kérek ajánlatot

Dekoráció

Elegáns? Romantikus? Rusztikus? Vintage? Greenery? Minimál?

Dekoráció

Több stílus is tetszik, de nem tudsz választani? Vagy határozott elképzelésed van a rendezvény díszítéséről, de nem tudod, hogy honnan szerezhetnéd be a megfelelő eszközöket? Mi mindenben segítségedre állunk!
Kérek ajánlatot

Design

Esküvői Meghívó? Weboldal?

Design

Vállaljuk a meghívók, a menü-, az ültetőkártyàk és bármilyen egyéb kellékek grafikai tervezését és nyomtatását, továbbá elkészítjük az esküvő saját honlapját.
Tovább

Konzultáció

Keress minket, és segítünk!

Konzultáció

Segítünk megtaláni a hozzád és az eseményhez leginkább illő stílust. Kellékeink tárháza végtelen. Ha valamit nem találsz meg honlapunkon, keress minket és segítünk.
Kérek ajánlatot

Mennyibe Kerül Chiavari Széket Bérelni?

A Chiavari szék kölcsönzése (fehér párnával együtt) nettó 790 Ft/db bevezető áron kínáljuk.

Ha szeretnéd, választhatsz a fehér párna helyett navy blue (kék) vagy ezüst párnát. A színes párna ára nettó 100 Ft/db. Az árak nettó árak, nem tartalmazzák az ÁFÁ-t.

Telephelyünk, Székesfehérváron van, innen számítjuk a kiszállítási díjat, ami tartalmazni fogja a fel- és lepakolás, illetve az elrendezés díját is. A Chiavari székeket eljuttatjuk hozzád legyen az esküvőd Magyarország bármelyik pontján.

Így dolgozunk mi - videók az esküvői dekorációkról

Kérj ingyenes ajánlatot!

Kérlek töltsd ki az űrlapot és kattints rá a “küldés” gombra. Ezután felvesszük a kapcsolatot veled és megbeszéljük a részleteket. Az űrlap kitöltése semmilyen kötelezettséggel nem jár.

Ha szeretnél, írhatsz e-mailt (hello@roseart.hu) vagy kereshetsz telefonon is a +36 1 445 0403 számon.

A küldés gombbal elfogadod az adatvédelmi nyilatkozatot.

Mi sem szeretjük a SPAM-et. Soha nem küldünk kéretlen levelet, mert tiszteletben tartjuk az időd és a figyelmed!

Olvass bele a magazinunkba

2020. Nem egy szokványos év, főleg az esküvők tekintetében. Csak kapkodjuk a fejünket az aktuális híreket figyelve, és ránk száll a bizonytalanság: Halasszuk el a nagy napot? Tartsuk meg kis családi körben? Jövőre jobb lesz, legyen inkább akkor?
Míg egyesek visszafogott családi születésnapról álmodnak, addig mások haveri körben képzelik el az eseményt, és legszívesebben kirúgnák a ház oldalát. Akármelyikről legyen szó, fel van adva a lecke a szervezőnek.
A klasszikus felállás szerint a vőlegény tanújának a feladata a legénybúcsú megszervezése. De mi történik akkor, ha bizonytalanság miatt nem sikerül megugrania a feladatot, nincs egy jó ötlete, vagy kitör rajta a frász? Ezt a témát járom most körbe. Érdemes tovább olvasnod pláne, ha te is tanú vagy.
Talán az eljegyzés okozta izgalmak vagy a közös jövőről szőtt ábrándok teszik, de mind megtapasztalják az előzetes tervezés nehézségeit. Míg egyesek örömmámorban úszva vetik bele magukat az esküvőszervezésbe, addig másokon kitörhet a családtagok és a barátok által sem enyhíthető ara-para. De ez így van jól.
Először is engedd meg, hogy gratuláljak, másodsorban pedig üdvözöllek az esküvők világában!
Minden elfogultság nélkül állíthatom, hogy a Chiavari szék tökéletes választás esküvőre és rendezvényre egyaránt, függetlenül a stílustól vagy a témától.