fbpx

RoseArt Dekoráció

Esküvő a vírus árnyékában

Esküvő a vírus árnyékában RoseArt Dekoráció

2020. Nem egy szokványos év, főleg az esküvők tekintetében. Csak kapkodjuk a fejünket az aktuális híreket figyelve, és ránk száll a bizonytalanság: Halasszuk el a nagy napot? Tartsuk meg kis családi körben? Jövőre jobb lesz, legyen inkább akkor?

Mindegyik kérdés helyénvaló, és természetes, hogy aggódtok, hiszen az életetek egy meghatározó eseményéről van szó. Nem intézhetitek el egy legyintéssel, mert közös felelősségetek dönteni az esküvőt érintő ügyekben. Persze ahány pár, annyi dilemma. Míg az egyik menyasszony-vőlegény páros behúzná a kéziféket, addig egy másik inkább az „eredeti tervhez” tartaná magát.

Az esküvőnek kampec? – Nem kell, hogy így legyen

Kétségtelen, a világjárvány feladta a leckét. Az év elején még álmaitok esküvőjére készültetek, de a jelenlegi helyzetben csak bizonyos kompromisszumok árán mondhatjátok ki a boldogító igent. Az ügyintézés nehezebbé válhat, a kivitelezés pedig újabb és újabb kihívások elé állíthat titeket. De nem kell lemondanotok a nagy napról, mert vírus ide vagy oda, egybekelhettek.

Esküvő a vírus árnyékában RoseArt Dekoráció
Esküvő a vírus árnyékában RoseArt Dekoráció

Menyegző új köntösben

Ha nektek is fontos, hogy megtartsátok a régóta tervezgetett esküvőt, akkor bizonyos dolgokból egyelőre engednetek kell. Összeállítottam nektek egy rövid listát, ami irányadóként szolgálhat a szervezésben. Nézzétek!

Célszerű átfutnotok:

  • a vendéglistát. A házasságkötő terembe egyszerre csak kevesen léphettek be, ezért javaslom, hogy csökkentsétek a létszámot a tanúkra, a szülőkre, és esetleg pár barátra!
  • az esküvői meghívós megrendelést. Ha ragaszkodtok a tervezéshez, akár néhány példányt is rendelhettek.
  • a zenészek javaslatait. Mivel a nagy ünnepség most elmarad, új ajánlatot kérhettek, ha mindenképpen ragaszkodtok az élőzenéhez (pl. bevonuló vagy fogadalmi dalok).
  • a terem vagy a helyszín bérlésére vonatkozó dolgokat. Vegyétek figyelembe, hogy jelenleg csak otthon, szűk családi körben lehet megtartani a fogadást/lakodalmat.

Féltek, hogy a vírus teljesen elrontja életetek nagy napját? Nem kell, hogy az esküvőtök átszervezése felérjen egy katasztrófával. Keressetek meg, én szívesen segítek! 

Később a nagy ünnepség szervezését is rám bízhatjátok. Meghívunk mindenkit, aki számít, és akivel megosztanátok a házasságkötés örömeit.

Kérjetek ajánlatot az elérhetőségeimen!

Olvasnátok még a témában? Ha követitek az oldalamat, semmiről nem maradtok le.

Osszd meg barátaiddal

Facebook

Előző bejegyzéseink

Esküvő a vírus árnyékában RoseArt Dekoráció

Esküvő a vírus árnyékában

2020. Nem egy szokványos év, főleg az esküvők tekintetében. Csak kapkodjuk a fejünket az aktuális híreket figyelve, és ránk száll a bizonytalanság: Halasszuk el a

Mitől lesz tökéletes az esküvő?

A legtöbb menyasszonynak pontos elképzelései vannak az álomesküvőről. Az időpontról, a ruháról, a csokorról, a meghívóról, a zenéről, a tortáról… Talán az eljegyzés okozta izgalmak