RoseArt Dekoráció

2019 esküvői és rendezvény trendek, ötletek, inspirációk

Rooftop esküvők, azaz szerelem a háztetőn 

Az elmúlt években Budapesten is nagy népszerűségnek örvendenek a Sky bárok, és nem csak az esti partyra igyekvők, hanem az ideális helyszínt kereső párok körében is.

A tetőtéri esküvő az egyik legfrissebb trend, legyen szó akár a városra néző kisebb ünnepségről vagy egy hatalmas fogadásról. Bátran kijelenthetjük, hogy ez a helyszín teljesen új szintre emeli az ünneplést. Tökéletes panoráma, tornyok, régi-modern épületek látványa, és a színpompás nyári naplemente. A rooftop helyszín mindenképpen egy csodás lehetősége a tökéletes esküvői helyszínnek.

A tetőteraszról nyíló háztetők  látványa olyan, mint sok kis város összessége. A nagyszerű kilátás mellett, kitűnő hátteret és végtelen dekorációs lehetőségeket kínál. A díszítés lehet modern, vagy vintage, csak azon múlik, melyik stílus áll hozzánk közel. És végül, de nem utolsó sorban a csodálatos látványhoz jön az a plusz érzés, hogy a szívünknek kedves város felett mondhatjuk ki a boldogító igent családunk és barátaink jelenlétében. Nem csak a párnak, de minden vendégnek emlékezetes élmény marad.

Loft, mert szeretjük a nagy tereket

Igazán egyedülálló, és izgalmas esküvőre számíthat az a pár, aki helyszínnek egy loft épületet választ. Mind történelmi szempontból, mind építészetileg érdekesek ezek az épületek, amelyek kíváló lehetőséget kínálnak egy divatos, eklektikus esküvőhöz. Függetlenül attól, hogy egy régi gyár épületet vagy egy elegáns városi galériát választ a pár, olyan egyedi funkciókat keressen, mint az eredeti oszlopok, a téglafalak, a kitett csővezetékek, az ipari világítás. És máris adott a loft hangulat.

2019-ben a loft esküvői helyszínek az álomhelyiségek listájának élén állnak. Egyediségük abban rejlik, hogy a hideg tér bátran ötvözhető a rusztikus otthonossággal. A greenery és a fények a legjobb barátaink, amikor egy gyári létesítményt díszítünk.

Industrial stílus

Ne csüggedjen az, aki odavan a loft rendevények hangulatáért, de nem tudja ilyen épületben tartani az esküvőjét. Mert itt vannak az industrial kiegészítők. Az ipari stílus idén is és jövőre is a szívünk csücske.

Hihetetlen teret varázsolhatunk a geometrikus formákkal, metál színekkel, fém dobozokkal, natúr elemekkel.

Színezőkönyv trend az esküvőn, de hogyan csempésszük be?

Imádod a színezőkönyveket, nem csak megnyugtat, hanem inspirál is? Itt a lehetőség, hogy az esküvőd részleteiben is kreatívan megjelenjen a színező, hiszen kedvenc tevékenységed trenddé vált.

Meghívók

Legyenek a vendégek is kreatívak. Éljen a színezős meghívó.

Köszönetajándék

Egyszerű és nagyszerű megoldás a színezhető boros címke.

Színezd magad

Beleőrülsz az esküvő körüli teendőkbe? Hívd át magadhoz a koszorúslányokat, fogjatok meg néhány ceruzát, és színezzétek ki a kedvelt színezőkönyvet. Segíteni fog abban, hogy megnyugodj és produktívabb legyél. 

Kreatív program

Előbb érkeznek a vendégek? Lesz egy kisebb üresjárat a programtervben? Semmi gond, csak legyen kéznél esküvői színező. Garantáltan minden vendéged élni fog a színezés lehetőségével.

Művészi vendégkönyv

Vendégkönyv aláírása helyett, készíts külön asztalra egy nagyobb képet, amelyet minden vendég a saját kedve szerint színezhet ki. Az esküvőd végére kapni fogsz egy emlékezetes műalkotást, amely az otthonod dísze lehet.

Ásványok az esküvőn

Ennek az új trendnek köszönhetően vendégeid hónapokkal később is az esküvődről fognak beszélni. Mert ilyet, még biztos, hogy nem láttak korábban. Hiszen egy bohó, de elegáns, és egyben elbüvőlő stílussal találkozhatnak. De hogyan is jelennek meg egy esküvőn a geodák?

Kezdjük a meghívókkal

A design utánozza a szikla természetes megjelenését. Ezzel a vendégek ízelítőt kapnak a dekorációból, és meghagyja a lehetőséget, hogy mindezt összekapcsolják a többi részlettel a nagy napon.

Asztalszámok

Válassz egy színt, amely megfelel a témának, de elég fényes ahhoz, hogy kitűnjön az asztalterítőről.

Öltöztesd fel az asztalt

Az ásványok megjelenhetnek a szalvétagyűrűn a maguk természetességében a nyers kőzet és a puha textil egymás mellett különleges hatást kelt.

Egyedi asztaldíszek

A geoda és a geometria ötvözésével. De ha a modern megjelenés helyett, inkább vintage érzést szeretnél, akkor párosítsd az ásványokat kedvenc könyveiddel.

Háttérdekoráció

Akár egyedi festéssel saját magadnak is elkészítheted, de közetből is megvalósítható az egyedi háttér.

A torta

Lenyügőző látványt nyújt az ásványikőzetről mintázott esküvői torta.

Megosztás

Kapcsolódó bejegyzések

Esküvő a vírus árnyékában RoseArt Dekoráció

Esküvő a vírus árnyékában

2020. Nem egy szokványos év, főleg az esküvők tekintetében. Csak kapkodjuk a fejünket az aktuális híreket figyelve, és ránk száll a bizonytalanság: Halasszuk el a nagy napot? Tartsuk meg kis családi körben? Jövőre jobb lesz, legyen inkább akkor?

RoseArt Szülinapi - meglepi buli

Szülinapi meglepi buli – amitől igazán ütős lesz

Míg egyesek visszafogott családi születésnapról álmodnak, addig mások haveri körben képzelik el az eseményt, és legszívesebben kirúgnák a ház oldalát. Akármelyikről legyen szó, fel van adva a lecke a szervezőnek.

Legénybúcsú – avagy mitől döglik a vőlegény

Legénybúcsú – avagy mitől döglik a vőlegény

A klasszikus felállás szerint a vőlegény tanújának a feladata a legénybúcsú megszervezése. De mi történik akkor, ha bizonytalanság miatt nem sikerül megugrania a feladatot, nincs egy jó ötlete, vagy kitör rajta a frász? Ezt a témát járom most körbe. Érdemes tovább olvasnod pláne, ha te is tanú vagy.

Mitől lesz tökéletes az esküvő?

Talán az eljegyzés okozta izgalmak vagy a közös jövőről szőtt ábrándok teszik, de mind megtapasztalják az előzetes tervezés nehézségeit. Míg egyesek örömmámorban úszva vetik bele magukat az esküvőszervezésbe, addig másokon kitörhet a családtagok és a barátok által sem enyhíthető ara-para. De ez így van jól.