fbpx

RoseArt Dekoráció

Téli esküvő, már úgy vártunk

Hópelyhek, csillogás, finom prémek, szán, séta a hóesésben. Szinte mindenki látott már téli hangulatú esküvőiképeket, s ilyenkor egy pillanatra eljátszunk a gondolattal, mi lenne ha. De tulajdonképpen miért ne lehetne nekünk is télen az esküvőnk?

Ha téli esküvőre gondolunk, képzeletünkben megjelenik egy tiszta téli fehér és lágy ivory színű kép naturális kiegészítőkkel. De mégis leginkább az önfeledtség, a játékosság, a boldogság jut eszünkbe. Hiszen a hó mindenkinek a gyermekkorát idézi fel elsődlegesen. És miért ne jelenhetne meg mindez az esküvönkön, akár eleganciával párosítva. Nézzük meg a trendeket. Melyek az idei tél legjobb esküvői ötletei kezdve a ruhán, a dekoráción át a süteményekig.

Színek

Sokkal több ünnepi szín közül válogathatunk, mint a piros és a zöld. A jeges kékektől, a fröccsöntött magentáktól és a fagyos fémektől át a drágakövek színvilágáig rengeteg árnyalat megjelenhet a téli esküvőn. Különösen kedveljük a drágakő inspirált színeket, mint a rubin és a zafír, halvány aranyozással. Vagy a palaszürke és a zöld párosítást. Ha bizonytalan vagy a színeket illetően, kérj tőlünk személyes tanácsadást!

Neon feliratok

A világító feliratok a téli esküvők igazán különleges kiegészítői.

Jégvirágok

Különleges elem a dekorációban a jégszobor, illetve az italpultba belecsempészhetjük a modern technikának köszönhetően a jégvirágokat is.

Jégbe zárt rózsa az esküvőn

Jegesedés

Jégcsap motívumok a süteményeken. Meglepő, de igazán különleges.

Bőr dzseki

Nem csak a prémbunda, de a bőrdzseki is emlékezetessé teszi megjelenésedet.

Prémek a székeken

Tökéletes kiegészítő egy rusztikus vagy erdei ihletésű téli esküvőn.

Bársony

Jó hír, hiszen mindenki kedvenc luxus anyaga visszaköszön a téli esküvőkön. Színei, az erdei zöld, a blush, a sötétkék vagy a bordó megjelenhet a meghívón, gyűrűpárnán, cipőkön, virágcsokrokban vagy köszönet ajándékokon.

Forró csoki bár

Kihagyhatalan téli ízek egyike a forró csoki. Érdemes külön pultot áldozni rá cukorkákkal, fahéj keverőkkel, sok-sok tejszínhabbal, kiegészítve forró koktélokkal, forralt borral, punccsal, fűszeres almaborral.

A tökéletes meghívó

Eklektikus kalligrafikus írás ötvözve a természet indpirálta design-nal. De ezenkívül az írás visszaköszönhet az asztali számokon, ültetőkártyákon, borospoharakon, süteményeken is.

Ha téli esküvőre készülsz, örömmel segítünk ötleteinkkel.

Osszd meg barátaiddal

Facebook

Előző bejegyzéseink

Esküvő a vírus árnyékában RoseArt Dekoráció

Esküvő a vírus árnyékában

2020. Nem egy szokványos év, főleg az esküvők tekintetében. Csak kapkodjuk a fejünket az aktuális híreket figyelve, és ránk száll a bizonytalanság: Halasszuk el a

Mitől lesz tökéletes az esküvő?

A legtöbb menyasszonynak pontos elképzelései vannak az álomesküvőről. Az időpontról, a ruháról, a csokorról, a meghívóról, a zenéről, a tortáról… Talán az eljegyzés okozta izgalmak