RoseArt Dekoráció

XVII. Szolnoki Esküvő kiállítás, Aba-Novák Agóra Kulturális Központ, 2019. január 13.

Azon szerencsések közé tartozunk, akik folyamatosan keresik és nyitnak az újdonságok felé, akik szeretik tudásukat kipróbálni új területeken is. 

Régóta dédelgetett álmunk válik valóra, hiszen idén végre sikerül Magyarország keleti részén élőknek is személyesen megmutatnunk munkáinkat, segíteni nekik esküvői, illetve party dekorációjuk elkészítésében. És igen januártól chiavari székeink, körasztalaink, ceremóniaasztalunk itt is bérelhetőek lesznek. Várunk benneteket szeretettel a XVII. Szolnoki Esküvő kiállításon 2019. január 13-án, az Aba-Novák Agóra Kulturális Központban. Gyertek el minél többen és ismerjétek meg profi csapatunkat, akik meglepetés ajánlatukkal várják az érdeklődőket.

XVII. Szolnoki Esküvő Kiállítás, 2019. január 13., Aba-Novák Agóra Kulturális Központ
XVII. Szolnoki Esküvő Kiállítás, 2019. január 13., Aba-Novák Agóra Kulturális Központ

Kattints a további információkért a szolnoki rendezvényről: https://www.facebook.com/SzolnokiEskuvoKiallitas/

Megosztás

Kapcsolódó bejegyzések

Esküvő a vírus árnyékában RoseArt Dekoráció

Esküvő a vírus árnyékában

2020. Nem egy szokványos év, főleg az esküvők tekintetében. Csak kapkodjuk a fejünket az aktuális híreket figyelve, és ránk száll a bizonytalanság: Halasszuk el a nagy napot? Tartsuk meg kis családi körben? Jövőre jobb lesz, legyen inkább akkor?

RoseArt Szülinapi - meglepi buli

Szülinapi meglepi buli – amitől igazán ütős lesz

Míg egyesek visszafogott családi születésnapról álmodnak, addig mások haveri körben képzelik el az eseményt, és legszívesebben kirúgnák a ház oldalát. Akármelyikről legyen szó, fel van adva a lecke a szervezőnek.

Legénybúcsú – avagy mitől döglik a vőlegény

Legénybúcsú – avagy mitől döglik a vőlegény

A klasszikus felállás szerint a vőlegény tanújának a feladata a legénybúcsú megszervezése. De mi történik akkor, ha bizonytalanság miatt nem sikerül megugrania a feladatot, nincs egy jó ötlete, vagy kitör rajta a frász? Ezt a témát járom most körbe. Érdemes tovább olvasnod pláne, ha te is tanú vagy.

Mitől lesz tökéletes az esküvő?

Talán az eljegyzés okozta izgalmak vagy a közös jövőről szőtt ábrándok teszik, de mind megtapasztalják az előzetes tervezés nehézségeit. Míg egyesek örömmámorban úszva vetik bele magukat az esküvőszervezésbe, addig másokon kitörhet a családtagok és a barátok által sem enyhíthető ara-para. De ez így van jól.