fbpx

RoseArt Dekoráció

A szabadtéri hangulat népszerűvé vált az utóbbi időben.

Ahogy nézzük a fotókat érezhető valami hihetetlen luxus. Nehéz szavakat találni erre az elegáns stílusra, beszéljenek a képek helyette.

Zárd be a szemed és képzeld el a tökéletes párt a tökéletes esküvőn. Most nyisd ki a szemed és láthatod, ahogy fantázia valósággá válik ebben a bejegyzésben. Taylor és Elan esküvője közel állt a tökéletességhez vagy talán az is volt?

Gyönyörű esküvői ruha, álomszép gyűrű, de ne feledkezzünk meg az apróságokról sem!

Csak vessünk egy pillantást az elegáns, arany dombornyomott meghívóra, a a gondosan elkészített fehér virágokra a kertben, a természetes natúr zöld és fehér harmóniájában csillogó asztalokra.

A rendezvény szervező Jaci, a Clementine Custom Events-től álomszép munkát végzett. 

Bejegyzéseinket inspirálásként szánjuk, amennyiben esküvőt tervezel vagy ismerősöd oszd meg a posztot és keress minket bátran! Egyedi esküvők szervezését vállaljuk! Merd megálmodni, segítünk megvalósítani.

Eredeti blogbejegyzés: Style Me Pretty, www.stylemepretty.com

Fotó: Kristin La Voie, www.kristinlavoiephotography.com

Osszd meg barátaiddal

Facebook

Előző bejegyzéseink

Esküvő a vírus árnyékában RoseArt Dekoráció

Esküvő a vírus árnyékában

2020. Nem egy szokványos év, főleg az esküvők tekintetében. Csak kapkodjuk a fejünket az aktuális híreket figyelve, és ránk száll a bizonytalanság: Halasszuk el a

Mitől lesz tökéletes az esküvő?

A legtöbb menyasszonynak pontos elképzelései vannak az álomesküvőről. Az időpontról, a ruháról, a csokorról, a meghívóról, a zenéről, a tortáról… Talán az eljegyzés okozta izgalmak