RoseArt Dekoráció

Elegáns esküvő a kertben

A szabadtéri hangulat népszerűvé vált az utóbbi időben.

Ahogy nézzük a fotókat érezhető valami hihetetlen luxus. Nehéz szavakat találni erre az elegáns stílusra, beszéljenek a képek helyette.

Zárd be a szemed és képzeld el a tökéletes párt a tökéletes esküvőn. Most nyisd ki a szemed és láthatod, ahogy fantázia valósággá válik ebben a bejegyzésben. Taylor és Elan esküvője közel állt a tökéletességhez vagy talán az is volt?

Gyönyörű esküvői ruha, álomszép gyűrű, de ne feledkezzünk meg az apróságokról sem!

Csak vessünk egy pillantást az elegáns, arany dombornyomott meghívóra, a a gondosan elkészített fehér virágokra a kertben, a természetes natúr zöld és fehér harmóniájában csillogó asztalokra.

A rendezvény szervező Jaci, a Clementine Custom Events-től álomszép munkát végzett. 

Bejegyzéseinket inspirálásként szánjuk, amennyiben esküvőt tervezel vagy ismerősöd oszd meg a posztot és keress minket bátran! Egyedi esküvők szervezését vállaljuk! Merd megálmodni, segítünk megvalósítani.

Eredeti blogbejegyzés: Style Me Pretty, www.stylemepretty.com

Fotó: Kristin La Voie, www.kristinlavoiephotography.com

Megosztás

Kapcsolódó bejegyzések

Esküvő a vírus árnyékában RoseArt Dekoráció

Esküvő a vírus árnyékában

2020. Nem egy szokványos év, főleg az esküvők tekintetében. Csak kapkodjuk a fejünket az aktuális híreket figyelve, és ránk száll a bizonytalanság: Halasszuk el a nagy napot? Tartsuk meg kis családi körben? Jövőre jobb lesz, legyen inkább akkor?

RoseArt Szülinapi - meglepi buli

Szülinapi meglepi buli – amitől igazán ütős lesz

Míg egyesek visszafogott családi születésnapról álmodnak, addig mások haveri körben képzelik el az eseményt, és legszívesebben kirúgnák a ház oldalát. Akármelyikről legyen szó, fel van adva a lecke a szervezőnek.

Legénybúcsú – avagy mitől döglik a vőlegény

Legénybúcsú – avagy mitől döglik a vőlegény

A klasszikus felállás szerint a vőlegény tanújának a feladata a legénybúcsú megszervezése. De mi történik akkor, ha bizonytalanság miatt nem sikerül megugrania a feladatot, nincs egy jó ötlete, vagy kitör rajta a frász? Ezt a témát járom most körbe. Érdemes tovább olvasnod pláne, ha te is tanú vagy.

Mitől lesz tökéletes az esküvő?

Talán az eljegyzés okozta izgalmak vagy a közös jövőről szőtt ábrándok teszik, de mind megtapasztalják az előzetes tervezés nehézségeit. Míg egyesek örömmámorban úszva vetik bele magukat az esküvőszervezésbe, addig másokon kitörhet a családtagok és a barátok által sem enyhíthető ara-para. De ez így van jól.