RoseArt Dekoráció

Rendezvényhelyszín Székesfehérvár – Mindenem Műhely

Rendezvényhelyszín-Székesfehérvár-Mindenem-Műhely-RoseArt-Dekoráció-és-Design

Egy olyan világot teremtettünk meg, ahol minél több közös élményt, boldog pillanatot élhet át szülő a gyermekükkel, ahol felnőttek és gyerekek egyaránt felhőtlenül alkothatnak, nevethetnek, játszhatnak. Ma már az együtt töltött idő jelenti a legnagyobb értéket, és ez nálunk minőségi és kreatív foglalkozásokkal párosul, nyugodt és pihentető körülmények között szabadon és örömben megélve minden egyes pillanatot.

Tökéletes választás azoknak, akik egyedi és emlékezetes eseményeket szeretnének szervezni. Legyen szó szakmai foglalkozásokról, inspiráló workshopokról, családi összejövetelekről vagy motiváló csapatépítő eseményekről.
Továbbá tökéletes helyszíne lehet gyermekzsúroknak, kisebb családi rendezvényeknek is. A helyszín adottságai lehetővé teszik a résztvevők számára, hogy kényelmesen és zavartalanul tudjanak koncentrálni a programokra. Kérésre gyermekfelügyeletet is tudunk biztosítani, illetve a házban gyereksarkot is kialakítottunk.

Szolgáltatásaink között szerepel a teljes körű eseményszervezés, catering szolgáltatás, dekorációs és technikai támogatás, így garantálva, hogy minden rendezvény zökkenőmentesen valósuljon meg. Azok számára, akik egy igazán egyedi és személyre szabott eseményt szeretnének, a Mindenem Műhely csapata minden szükséges segítséget megad az ötlettől a megvalósításig.

Férőhelyek:
Beltér: 15 fő
Kültér: 30 fő

Kérj ingyenes ajánlatot!

Kérlek töltsd ki az űrlapot és kattints rá a “küldés” gombra. Ezután felvesszük a kapcsolatot veled és megbeszéljük a részleteket. Az űrlap kitöltése semmilyen kötelezettséggel nem jár.

Ha szeretnél, írhatsz e-mailt (hello@roseart.hu) vagy kereshetsz telefonon is a +36 1 445 0403 számon.

A küldés gombbal elfogadod az adatvédelmi nyilatkozatot.

Mi sem szeretjük a SPAM-et. Soha nem küldünk kéretlen levelet, mert tiszteletben tartjuk az időd és a figyelmed!

Rendezvényhelyszín-Székesfehérvár-Mindenem-Műhely-RoseArt-Dekoráció-és-Design

Megosztás

Kapcsolódó bejegyzések

Esküvő a vírus árnyékában RoseArt Dekoráció

Esküvő a vírus árnyékában

2020. Nem egy szokványos év, főleg az esküvők tekintetében. Csak kapkodjuk a fejünket az aktuális híreket figyelve, és ránk száll a bizonytalanság: Halasszuk el a nagy napot? Tartsuk meg kis családi körben? Jövőre jobb lesz, legyen inkább akkor?

RoseArt Szülinapi - meglepi buli

Szülinapi meglepi buli – amitől igazán ütős lesz

Míg egyesek visszafogott családi születésnapról álmodnak, addig mások haveri körben képzelik el az eseményt, és legszívesebben kirúgnák a ház oldalát. Akármelyikről legyen szó, fel van adva a lecke a szervezőnek.

Legénybúcsú – avagy mitől döglik a vőlegény

Legénybúcsú – avagy mitől döglik a vőlegény

A klasszikus felállás szerint a vőlegény tanújának a feladata a legénybúcsú megszervezése. De mi történik akkor, ha bizonytalanság miatt nem sikerül megugrania a feladatot, nincs egy jó ötlete, vagy kitör rajta a frász? Ezt a témát járom most körbe. Érdemes tovább olvasnod pláne, ha te is tanú vagy.

Mitől lesz tökéletes az esküvő?

Talán az eljegyzés okozta izgalmak vagy a közös jövőről szőtt ábrándok teszik, de mind megtapasztalják az előzetes tervezés nehézségeit. Míg egyesek örömmámorban úszva vetik bele magukat az esküvőszervezésbe, addig másokon kitörhet a családtagok és a barátok által sem enyhíthető ara-para. De ez így van jól.